vrijdag 19 augustus 2011

Huis

Even ook snel een up-date over de verhuiszaken. Vandaag hebben we het voorlopig koopcontract gekregen van ons nieuwe huis, ondertekend en wel. En gisteren hebben we een uitnodiging gekregen van de notaris om op 30 september om 14.00 uur de sleuteloverdracht te doen van ons huidige huis. Ons huis is nu dus officieel verkocht, woehoe. Zou toch wat zijn dat de koper van ons huis op het allerlaatste moment wel problemen had gekregen met zijn financiƫn. Dat was flink balen geweest dan! Maar goed, ik ben vandaag al druk aan het inpakken geslagen, de kast in de kamer is zo goed als leeg. Het opruimen gaat mij heel makkelijk af, een groot gedeelte gaat gewoon de vuilnisbak in :-) Ruimt echt snel op zo hahahaha.
Goed, ik ga eten koken, zodat mijn kinderen zo weer iets te klagen hebben. Anders is hun leven ook zo saai, zonder klagen over het eten oid.

1 opmerking:

  1. Zolang je maar plaats in de containers hebt, is opruimen geen probleem. Meestal is dat ook het probleem van al die troep. Ach en zo kun je ook nog eens wat nieuws krijgen, haha.

    Kus Lia

    BeantwoordenVerwijderen