donderdag 4 augustus 2011

Ooievaar


Even geen geklaag hahaha, maar een creatie van mij voor een as wereldburger.



 



8 opmerkingen:

  1. Ik ben nu met je aan de telefoon maar moet toch even schrijven dat ik Gido echt geweldig vind.
    Dikke kus mam.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O, wat een lieffie. Heet ie Gido? Je haakt wel heel wat af hè? Wat vinden de kinderen van hem? Willen ze hem niet zelf houden?

    Kus Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Volgens het boek heet hij Guido de ooievaar.
    Het valt wel mee wat betreft haken, ik haak alleen vrij snel denk ik. Ian vind het een een lievertje en Éamonn praat steeds tegen hem; hai kaka hai. En dan met zn handen achter zn rug (net als bb), btje voorovergebogen met een koppie zoals je tegen baby's praat hahaha.

    Kuss

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vind het maar een stom ding. Zegt zeker ook niet veel. Ziet er ook niet echt als een papegaai uit. Zal de volgende ronde op Discovery niet halen vrees ik laat staan dat de Ark hem meeneemt.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Misschien ziet ie er wel niet uit als een papegaai, omdat het een ooievaar is. En alle dieren mogen mee op de Ark, zelfs jij!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Yep, dit is Richard-praat. En de Ark wil hem echt niet mee. Dan bemoeit zich nl. met het navigeren en plaats van bestemming, haha

    Kus Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hahahaha, ja daar kun je wel eens gelijk in hebben hahaha. Of hij sloopt hem, nog voordat de bestemming is bereikt. Ik gok ook, dat een voorouder van Ries op de Titanic heeft gezeten, dat was de stuurman :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Nou qua boten moet ik zeggen dat hij geen sloopgeschiedenis heeft. Hij had wel de taak, in oorlogstijd, om alle gegevens te verbranden als het schip zou zinken of in verkeerde handen zou vallen. Daar was ie toen erg blij mee. Want op het moment dat iedereen veilig van boord ging moest hij aan het werk en was de kans groot dat ie blub blub zou gaan doen. Maar hoe wij hem kennen zou je eerder aan jouw theorie denken. En het zou best wel eens kunnen dat zijn voorouder op de Titanic heeft gevaren. Heeft vast ook als een van de eersten in een reddingsboot gezeten, hahaha.

    BeantwoordenVerwijderen